Et Himla bra konsept

oppstartsmote.png

01.

Befaring og prisantydning

Når du har bestilt oppstartsmøte, vil en megler komme hjem til deg for å gjennomgå boligen, vurdere hvilken prisantydning som er riktig og planlegge salgsprosessen sammen med deg. Oppdragsavtalen signeres i dette møtet. Hvis du etter møtet ikke ønsker å inngå oppdrag med oss, er det opp til deg. Vi vil ikke fakturere noe for oppstartsmøtet.

klargjoring-til-visning.png

02.

Råd før foto og visning

Det er viktig at boligen ser presentabel ut til foto og visning. Vi gir deg gode råd og innspill til hva du kan gjøre for å få boligen til å fremstå best mulig. Om det er ønskelig, er vi behjelpelige med å sette deg i kontakt med profesjonelle interiørstylister vi samarbeider med.

fotograf.png

03.

Profesjonell fotograf

Det er alltid viktig å presentere boligen med gode bilder, som gir folk lyst til å komme på visning. Hos Himla får du bilder og plantegning til digitalt prospekt og annonser, tatt av en erfaren fotograf.

digitalt-prospekt.png

04.

Digitalt prospekt og annonser

Megler vil innhente all nødvendig dokumentasjon om boligen din og formidle dette i et digitalt prospekt, og i en annonse på Finn.no og Himla.no.

visning.png

05.

Visning

Vi har lett med lys og lykt etter områder hvor vi kan effektivisere boligsalget uten at det går utover hva du får for boligen. Velger du Himla får du første visning inkludert, fordi våre meglere er flinkere til å finne det salgsfremmende ved boligen, i tillegg til å hjelpe interessenter å se flere muligheter.

budrunde.png

06.

Budrunde

Det er selvsagt megler som avholder budrunden. Vi oppfordrer interessenter til å benytte trygg budgivning, kunder som vil benytte budskjema i papir vil få anledning til det. Vi ringer budgivere og interessenter for å sikre at alle har fått tilstrekkelig informasjon om din bolig.

kjopekontrakt.png

07.

Digital kjøpekontrakt

Megler utformer kontrakt og alle nødvendige dokumenter i forbindelse med overdragelsen. Dette vil kjøper og du som oppdragsgiver, få oversendt digitalt. Alle dokumenter signeres med BankID. Dette gjør at du signerer kontraktene når det passer, og du slipper å ta deg fri fra jobb for å stille i et kontraktsmøte.

oppstartsmote.png

08.

Tinglysning og økonomisk oppgjør

Vår oppgjørsavdeling vil sørge for tinglysing og foreta det økonomiske oppgjøret.

Ring oss på tlf 484 47 000

Eiendomsmegling
til kun kr 35 000,-

– Vi ordner alt, også visning!

  • Megler befarer eiendommen
  • Profesjonell fotograf
  • Digital salgsoppgave
  • Annonsering på Finn.no
  • Megler på 1. visning
  • Salgsoppfølging og budrunde
  • Kontrakt og oppgjør