Himla podium 1 2 3

Vårt konsept

Topp 3 boliglånsrente i Norge

Vi tar opp kampen om Norges billigste boliglån – det er dette vi kaller NM i boliglån. Vårt løfte til kundene våre er at vi skal kjempe, dag og natt, for at du til enhver tid skal ha en av landets beste renter.

Vi livestreamer plasseringen vår fra Finansportalen

Vi holder deg oppdatert på hvilken plass vi ligger på i NM i boliglån. Vi har automatisk overvåkning av boliglånsrenten, slik at du til enhver tid kan følge med på renten din i nett- og mobilbank, og på våre hjemmesider.

Heldigitale banktjenester

Himla er heldigital. Det betyr at du som kunde kan bruke både vår mobilbank og nettbank for å gjennomføre dine daglige banktjenester.

Prut er ut = Ingen pruting!

Du slipper å bekymre deg for at naboen har bedre rente enn deg. Hos oss får alle den samme, himla gode renten - uansett om du heter Erna eller Arne.

Det er en hake – vi er bittelitt firkanta

Det er alltid en hake, og i dette tilfelle får du den i en form av et krav om 25 % egenkapital. Dette gjør vi for at vi skal holde renten på et skikkelig lavt nivå. Er du innenfor våre rammer, får du vår beste og eneste rente. 

Bli kunde

Søk boliglån

En tjeneste levert av Fana Sparebank

Himla Banktjenester er en tjeneste levert av Fana Sparebank og opererer under Fana Sparebank sin bankkonsesjon. Himla Banktjenester er ikke et selvstendig finansforetak, men en del av finansforetaket Fana Sparebank. Vær oppmerksom på at du som kunde dermed er omfattet av Fana Sparebank sin innskuddsgaranti opp til 2 millioner kroner for dine samlede innskudd i Fana Sparebank, herunder konseptet Himla Banktjenester.

 

Lurer du på mer om innskuddsgaranti kan du kontakte oss eller besøke nettsidene til Bankenes sikringsfond: www.bankenessikringsfond.no